събота, 11 декември 2010 г.

Фигурин дари с красива, стегната фигура и самочувствие най-добрата ми приятелка

Здравейте, аз се казвам Гергана Георгиева.

За Фигурин научих от Интернет. Случайно попаднах на сайта на Фигурин и се зачетох. Стана ми интересно, когато разбрах на колко много хора Фигурин е помогнал да решат проблема с наднорменото тегло. Аз нямам нужда от отслабване, но веднага се сетих за моята приятелка от детинство, с която и до ден-днешен си поддържаме прекрасни отношения.

Записах дадените в сайта телефони за поръчка и се обадих на Вили. В момента тя беше на работа на Слънчев бряг. Разказах й подробно всичко, което прочетох. На мига Вили се „зариби” и реши да си поръча. Не бих казала, че Вили е дебела, по-скоро - пълна. Такава е, откакто я помня. В пубертета се мъчеше да отслабва с диети, не успя и се предаде. Здрава е, умна и хубава, но заради фигурата си нямаше самочувствие.

Щом се върна от морето, започна да пие Фигурин. През първия месец не отслабна много, само с 3 килограма. Вили пи Фигурин общо 3 месеца. За това време свали 11 кг. Кожата й не се отпусна, даже казва, че целулитът й е изчезнал.

Половин година Вили не пие Фигурин, но изглежда по същия начин, както след тримесечния курс. Фигурин не само й помогна да свали излишните килограми, но и да поддържа и нормализира теглото си.

Бел. на редактора: На снимката е Вили

Няма коментари:

Публикуване на коментар