петък, 26 ноември 2010 г.

Фигурин отстрани и целулита

Здравейте! Пише ви Пенка Неделчева на 34 г. от гр. Любимец. С това писмо искам не да ви досаждам с моята история, а да уверя „неверниците”, че Фигурин наистина действа, при това без изтощителни диети и физически упражнения.

С неправилно хранене и диети си докарах един куп здравословни проблеми: нередовен стомах, целулит и стрии от резките промени в теглото. Но траен резултат нямаше, каквото свалях, си го качвах, пък даже малко отгоре.

Съвсем случайно научих за Фигурин. Не вярвах особено, но реших, че няма какво да губя, защото Фигурин е изцяло на билкова основа. Реших да поръчам по телефона.

Стриктно спазвах указанията и го пиех 3 пъти на ден преди хранене. Не гладувах, а съвсем леко ограничих захарните и тестените изделия. Цял месец не се забеляза почти никаква промяна. Загубих и без това слабата си вяра в действието на Фигурин. Но не се предадох, продължих да го пия.

Резултатът малко позакъсня, но все пак дойде. След втория месец бях свалила 5 кг и загладила целулита. Три месеца приемах Фигурин и успях, без глад, да отслабна. Фигурин напълно отстрани целулита ми.

Вече два месеца не пия Фигурин, но още съм стройна и с нетърпение очаквам коледните и новогодишни празници, за да си купя хубава и къса рокля.

Няма коментари:

Публикуване на коментар