вторник, 5 октомври 2010 г.

Тайната на чая за отслабване Фигурин е в билките


Фигурин представлява природен продукт, който ефективно се бори с наднорменото тегло и проблемите с метаболизма. Чаят е създаден изцяло на билкова основа, без изкуствени примеси и добавки. Това го прави подходящ за консумация независимо от възрастта и здравословното състояние на пациентите.

Билките, които се съдържат във Фигурин, са познати по цял свят. В пропорцията, в която те се прилагат обаче, се крие тайната на успеха на продукта. Водещите съставки са риган, сладък корен, цикория, камшик, майчин лист, жълт кантарион, мащерка, върбинка, коприва, хмел, лен, слез, роза, ревен, глухарче, червена боровинка, кориандър, царевична коса, хвощ, жълта комунига. Към тях се добавя още голямо разнообразие от билки и треви, което прави чая неповторим.

Най-голяма роля в приготвянето на Фигурин играе сладкият корен. Той върши идеална работа при проблеми със стомаха. Редовната му употреба подпомага преработването на храната, стимулира производството на стомашни ензими, като заедно с това действа подсилващо на целия организъм. Въпреки лекото слабително действие, той не спъва ежедневния ритъм на живот. Риганът оказва влияние и върху сигналите, изпращани до мозъка, като по този начин намалява чувството за глад и ограничава дневния прием на храна.

Като една от основните съставки риганът е широко изследван. За него се смята, че освен като ароматна подправка, той е билка, от която се приготвя неповторим чай. В комбинация с останалите съставки на Фигурин, риганът намалява стомашните спазми и неразположението, облекчава работата на червата и действа релаксиращо на цялата нервна система.

Цикорията, без която ефектът на Фигурин няма да е така цялостен, се смята за едно от най-старите растения, използвани и за храна, и за лекарство. Тя е изключително нискокалорична, което я прави идеална при спазването на диети, като в същото време намалява съдържанието на захар в кръвта и подсилва организма, за да бъде в състояние да издържи на голямо физическо натоварване.


Няма коментари:

Публикуване на коментар