събота, 26 юни 2010 г.

Кога Фигурин не води до желаните резултати?

Всеки иска да е слаб, грациозен и да привлича погледите. Когато това не се получава от само себе си, търсим различни подходи. Тези, който са се доверили на Фигурин, са една крачка по-близо до постигане на желаната фигура.

Все пак има ситуации, в които приемът на продукта не води до редуциране на телесната маса и постигане на търсения резултат. Причините за липсата на ефект могат да се коренят в две основни грешки. На първо място, става въпрос за неправилен прием на Фигурин. От особена важност е да се спазват няколко основни принципа при консумирането на билковия чай. Става дума за това, че продуктът трябва да се консумира три пъти дневно около повин час преди хранене. Задължително е стомахът да е празен, т.е. да се избягва „похапването” между храненията.
Трябва да се ограничи и злоупотребата с мазни и пикантни храни, сладкиши и тестени изделия. Само когато тези изисквания се спазят и в същото време не се прекалява с консумацията на вредните храни, които са основните източници на излишните килограми, може да се очаква приемът на чая да е обвързан с конкретни, видими резултати.

Другата причина, поради която използването на Фигурин не води до загуба на излишните килограми, е наличието на хормонален дисбаланс. В такъв случай най-добре е да се потърси съвет от страна на специалист, който може да препоръча най-подходящия хранителен режим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар